Основен контакт с нас е мейла noviniteberkovica@gmail.com

На него пращайте новини, снимки, сигнали, или каквото и да е интересно. Ако желаете, добре е да оставите и телефон, който ще използваме само за неофициална комуникация с вас.

Сайтът „Новините от Берковица“ е личен блог за новини от Берковица.

Сайтът „Новините от Берковица“ не е търговско начинание. Екипът на НБ се състои от доброволци, родени и израстнали в Берковица и до голяма степен-живеещи и в момента в Берковица. Никой от нас не получава заплата, или друга форма на облага от участието си в Проекта.

Въпреки изключителният ни професионализъм и виртуозност при отразяването на новини, както и въпреки изключителната дълбочина на анализите на събития, КОЛКОТО И ДА ВИ ПРИЛИЧАМЕ НА СВЕТОВНА ТОП МЕДИЯ, НИЕ ВСЕ ПАК НЕ СМЕ CNN, BBC, не сме даже ѝ Al Jazeera !!!

Това е така не защото сме по тъпи или некадърни от журналистите от тези световни издания, А ЗАЩОТО НЕ РАЗПОЛАГАМЕ С ТЕХНИТЕ БЮДЖЕТИ!

Набийте си тази информация в главите и ползването на нашия сайт ще ви стане по приятно и полезно.

Не забравяйте и друг абсолютен факт. „Новините от Берковица“ са такива, каквато е и самата Берковица.

Вие правите Берковица и новините и . НИЕ САМО ГИ ОТРАЗЯВАМЕ И КОМЕНТИРАМЕ!

Всички публикувани на нашия сайт материали, са авторски-на екипа на „Новините от Берковица“. Когато цитираме други издания, това е изрично указано в публикацията ни в текст, или с линк-директно към автора.

За всеки наш текст, ОТГОВОРНОСТ ПРЕД ЗАСЕГНАТИ ЛИЦА НОСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО адв. Даниел Каменов-основен координатор на Проекта-телефон 0887 93 88 77. *** На снимката Д.Каменов е този в ляво.

Радваме се, че прочетохте това до край. Важно беше!

Вашият коментар

Follow by Email
LinkedIn
Share