СЕВЕРОЗАПАДНИ СТРУКТУРИ БИХА ШУТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ЗАРАДИ ПАРАШУТИЗЪМ В ЛИСТИТЕ

Днес по обяд, в централните медии изплува Отворено писмо до Слави Трифонов от координаторите на партията му в почти всички общини в област Монтана. Берковският координатор Цветостин Цветков беше освободен почти месец по рано. Така напусналите общини стават 7 от 11. Мотивите подробно са обяснени в друго писмо-до Тошко Йорданов, което можете да прочетете ТУК. Ето текста на общото послание:

„ОТВОРЕНО ПИСМО до Слави Трифонов председател на ПП “Има Такъв Народ” Г-н Трифонов,

С настоящото писмо Ви заявяваме, че напускаме ПП“ Има такъв Народ“ и длъжностите си на общински координатори в област Монтана. Мотивите ни за това вече са ви известни. Те са подробно описани в писмото на областния координатор за Монтана – Георги Йорданов. Никой от нас, няма намерението да се кандидатира в листи на други партии, нито пък да развива занапред политическа дейност. Онези от нас, които по някакви причини поставихте в листите си – отказваме участието си и ще заявим това в РИК.

Може би така, с подобни проекти, отвратените от политиката ще стават все повече, а промяната невъзможна. Искрено се надяваме, че това не е целта ви.

Ако все пак Ви интересува какво се случва във вашата партия и имате желание да промените това което се случва – имаме какво да Ви разкажем.

Георги Никифоров, община Вършец

Емил Николов, община Бойчиновци

Валентин Георгиев, община Чипровци

Банко Банков, община Монтана

Димитър Иванов, община Дамяново

Вашият коментар

Follow by Email
LinkedIn
Share