АЛО, РОСИ КИРОВА? ИСТИНА ЛИ ГОВОРИ дронът на СЛАВИ ТРИФОНОВ!? ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

Интересни мурафети наблюдаваме в току що стартиралата Кампания „Парламентарни избори 2021“. Само шест дена изминаха от официалното начало, но вече се очертават тенденции. Те са в няколко посоки. Тук питаме за една. Очертава се играч в пиеската, който смята да води войната от бункер. Това е Слави Трифонов. Официално това е кандидат като всички останали, водач на две листи. Де факто обаче, народният певец се е барикадирал в собствения си бункер-„ТВ 7/8“. От там, дистанционно и безконтактно ни бомбардира с неговите истини !? Трепе и противниците си. Даже жени!? Снощи-чрез дрона Тошко Йорданов, пусна ракети по Росица Кирова от Видин. Тя управлявала структури в Северозапада на „Има такъв народ“!? Тя била завела в партията МУ 5 общински координатора от област Монтана и вследствие задкулисно нейно влияние, тези хора напуснали Слави, вместо като ятаци да посрещнат в Монтана десантчиците-парашутисти в листи. Слави казва това отвътре-навън. От бункера 7/8. В бункера не допуска външни хора и-респективно-други мнения. Нито на Кирова, нито на 5-мата от Монтана.

Слави не дава интервюта на казионните медии. В неговия свят, той е и ад и рай, господар и Бог!

В политиката обаче и в предизборната кампания е просто един от многото кандидати. В ПОЛИТИКАТА Е ДЛЪЖЕН ДА СТОИ СРЕЩУ ПРОТИВНИЦИТЕ СИ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ, ПРИ РАВНИ ПРАВИЛА. До сега все това ни е пял 30 години.

Ето защо, Слави Трифонов да си избере медия и да каже в лицето на 5-мата от Монтана и на Росица Кирова какво мисли за тях. А те да кажат каква е според тях истината. Нека хората преценят КОЙ ЛЪЖЕ! Защото няма как и двете „истини“ да са верни-изключват се.

„НОВИНИТЕ ОТ БЕРКОВИЦА“ 30 години отразяват събитията в Северозапада. До днес правим това БЕЗ ПАРИ. До днес няма как да ни обвинят в слугуване на която и да е власт.

Нямаме скъпи студиа, но имаме видео прозорец, от който виждаме Света и от който Света ни вижда, защото този прозорец е отворен.

Предлагаме на Слави Трифонов пред „Новините от Берковица“, или пред която си избере Северозападна медия, да се появи лично и ЛИЦЕ В ЛИЦЕ с хората от нашия регион. НЕКА ЧУЕМ ИСТИНАТА!

ТАКА СЕ ПРАВИ. ТОВА Е ПОЧТЕНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА МОДЕРНИТЕ ПОЛИТИЦИ!

В БУНКЕРА-СЛЕД ИЗБОРИТЕ!

Вашият коментар

Follow by Email
LinkedIn
Share