БЪЛГАРСКИ ЦИРК!!! БОЙКО БОРИСОВ И НЕГОВИТЕ ГРОБАРИ ИЗЛИЗАТ НА…ПРОТЕСТ!?!?

Уникалната Политическа БГ пролет 2021 продължава с типично български сеири. След години на еднолично управление, тоталният Диктатор Бойко Борисов бе наврян на 4 април в миша дупка от българските избиратели. „Политикът“, който народа нарича галено „Тиквун“, все още е ошашавен от изборните резултати. Въпреки дебелия кръг от клакьори около него ,Тато няма как да не види реалностите-сбогуването с кльопачката и абсолютното самодържие е не просто неизбежна, а вече-абсолютен ФАКТ! Пост-комунистическите диктатори са еднакво жалки след падането си. Нашият-особено…За днес гробарите Му са обявили в София…Протест!?!?

Протест на Бойко Борисов срещу измененията в Изборния кодекс е нещо толкова абсурдно, колкото би бил протест на Чекатило, против Съветския Наказателен кодекс, или против новите униформи на съветската милиция!?

Във фундаментално интервю в БЛИЦ един от клоуните на Държавна сигурност-агент Николай, или Стефан, който днес е по лична карта Георги Марков-бивш съдия от Конституционен съд, реве:“Върнаха ни 30 години назад. Протест му е майката – друго нищо не ни остава!“

Георги Марков да се готви да реве много по яко. Ако сега е върнат 30 години назад, скоро ще разбере, че българите, както са набрали скорост, на 11 юли ще го върнат още по назад- НА МАЙКА МУ В ..ТКАТА. Това е 100% сигурно!

Вашият коментар

Follow by Email
LinkedIn
Share