НА ЖИВО С КОМЕНТАТОР, ТРИ КАМЕРИ И ДРОН!!! ДНЕС Е ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ ПО ФУТБОЛ!!!!!

От 9.40 часа тази сутрин започват четвърт финалите на Турнира по футбол на малки вратички, който тече още от петък на градския стадион.

Спортното шоу се оказа практически първото публично събитие след Ковид 19 в Берковица.

Нетипично за Берковица, състезанието е организирано перфектно!

Игрището, на което се играят мачовете през трите дни на Турнира е съвсем ново-построено е по проект в миналия мандат на Кметицата Димитрана Каменова. За публиката има мини трибуни от пейки, размоложени анфитеатрално-в две нива. За всеки зрител има идеална видимост. На Стадиона има бар, на който можете да си купите бира, безалкохолни и разни дребни неща. Има паркинг за стотина коли, има възможност и за паркиране пред Стадиона. Времето вече е топло и за предпазване от слънцето са монтирани и съвсем нови оранжеви тенти-дарение от сина на зам.кметицата Спаска Георгиева. В бюджета на Турнира, Община Берковица участва с около 2000 лв. С тези пари и с участието на други спонсори е осигурен награден фонд, като за първо място има награда от 500 лв. Мачовете се ръководят от професионални лицензирани съдии от Монтана.

През изминалите два дни станахме свидетели на доста атрактивни мачове. Освен от Берковица, участват и гости от Бойчиновци, Якимово, Замфирово. Повечето състезатели са аматьори, но има май и професионално играещи момчета. Сред тях са легендите Санчес-Берковица, Иван от Ком Берковица. Супер атракция е и синът на Мечо-Величко Йонов от Раковица, който вчера с №9 отбеляза няколко атрактивни гола, въпреки леко натежалата си фигура.

На шоуто през трите дни присъстват почти всички хубави момичета на Берковица. Част от тях вече са гаджета на участници, а останалите ще са гаджета на участници вероятно след днешните финали.

Включването на „Новините от Берковица“ днес е импровизирано, защото нямаме официален ангажимент за отразяването на Турнира. Въпреки това, ще опитаме от обяд днес да излъчваме на живо срещите.

Надяваме се да имаме картина и звук от 4 камери! Ще включим в шоуто и ДРОН, за да виждате играта както я виждат на английските стадиони. Ще виждате повторения на головете и атрактивните ситуации! Ще виждате в реално време както имената на отборите, така и текущия резултат, а също така и часовник, мерещ оставащото до края време.

За „Новините от Берковица“ коментар в ефир на живо обеща легендата на „Ком“ Берковица-Дики!!!

Дики, ще ви държи в течение както с играта на екрана, така и с подробности за състезателите, за това кой футболист с коя девойка от публиката е комбина, каква кола кара, кога и къде ходи на дискотека. Дики ще прави и кратки интервюта с гости от публиката.

Камерите и стрийма ще управлява лично системния администратор на „Новините от Берковица“- Ярослав Марковски. Той е дипломиран IT специалист на 33 години. Второто му висше образование е режисура-от Нов български университет!

Ярослав Марковски е и основен координатор на Проект „IT село Песочница“. До сега се въздържахме да ви го представим от съображения за сигурност, но вече сме решили този проблем. Марковски живее от миналия месец юли в Песочница, заедно с още няколко свои колеги. Той работи за западна IT компания директно от полянката пред дома си в селото и е доста доволен от това си решение. Очаква се днес, по време на мачовете, Ярослав също да даде интервю на Дики. Ярослав не е женен. Струва си да го познавате, защото освен компютърен спец, той е и артист -част е от театрален проект в Театър Сфумато- София.

ДРОН за финала днес пускат над игрището партньорите ни от https://montana-live.tv/

През тия три дни, на трибуните бяха и Председателя на Общински съвет -Деян Еленков, зам кметицата Спаска Георгиева, Милован Катани, Любомир Тодоров и още важни особи от местната власт. Днес вероятно ще присъства и Кметицата Димитрана Каменова.

Шоуто наближава своята кулминация!!! Напрежението се вдига!

Който е в Берковица, няма да съжалява ако дойде на Стадиона!

Който не може да присъства на живо, да гледа на живо мачовете при нас-„Новините от Берковица“!!!

По интересните коментари от Фейсбук страниците за Берковица ще ви показваме на живо.

Награждаване-около 16.30!!!!

Вашият коментар

Follow by Email
LinkedIn
Share