СТАТКОООООff, СМЕШНИКО СМЕШЕН! НА КОМ ОЩЕ НЯМА ТОК !?

От сайта на Общината разбираме, че в Зона Ком още няма ток- след снеговалеж, обледеняване и вятър, които сполетяха Берковица на 12 януари тази година. Тогава на така наречената „Нова“ хижа тока спря и останаха затрупани две майки с деца, които бяха излезли да празнуват рождени дни. „Новата“ хижа-смрадлив допотопен коптор от миналото столетие, е собственост на Туристически съюз. Негов председател в Берковица е Красимир Статков-агент на Държавна сигурност Орлин, който пък ни управлява и днес чрез сина си-Калин Статков-общински съветник. Веднага след случая през януари, медии писаха за липсата на ток в Зона Ком. Естествено, никой нищо не направи за възстановяване на изпокъсаните трасета. От 12 януари до днес В ЗОНА КОМ ТОК НЯМА!!! Никой нищо не прави за да възстанови захранването. Всевъзможни общински мижитурки пишат писма на ЧЕЗ, но от писма ток не възниква. Клоунът/без чувство за хумор/ Калин Статков-общински съветник, който е наследник на агент Орлин-основен радетел за туризъм в Берковица, СЪЩО НИЩО НЕ ПРАВИ по въпроса за тока. Той също-с разни писма призовава, апелира и агитира за пускане на ел захранването на хижата МУ. Освен това, Статков-вместо лично да се засили да реши проблема с тока, набутва една от затрупаните от януари майка-Севина Хаджиева да се разправя с ЧЕЗ!? ЧЕЗ обаче не ебава всички тия „политически“ напъни. На Ком ток няма! Всичко това се случва в 21 век, когато 17 общински съветници в Берковица „работят“ срещу заплатки за благото на града ни, поставяйки в писмените си приоритети на №1 място… ТУРИЗМА!? Такава идиотия, такова политическо нахалство и безочие е възможно САМО В БЕРКОВИЦА. Ето какво още по въпроса е публикувано днес на общинския сайт:

В отговор на отправено запитване от кмета на Община Берковица до „ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ“ АД относно прекъсване на електрозахранването в зона „Ком“, компанията изпрати официален отговор. Дружеството уведомява Община Берковица, че вследствие на обледяването на проводниците, обилните снеговалежи, навяванията и падналите дървета в периода 08-10.01.2021 г. в участъка на зона „Ком“ е извършен обстоен обход, при който са констатирани участъци с паднали стълбове и скъсани проводници средно напрежение.

От страна на разпределителното дружество към настоящия момент се извършват строително-монтажни дейности за изправяне на стълбове и подмяна на проводниците по авариралите участъци. С оглед особеностите на терена, планираният срок за изпълнение на мероприятията е края на месец юли 2021 г.

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД е осигурило временно алтернативно захранване с електрическа енергия, посредством дизел агрегат.

Вашият коментар

Follow by Email
LinkedIn
Share