ПАК ИСКАМЕ КЕМПЕРА ЗА РЕМОНТ

За сесията утре е внесено искане Общината да предостави за стопанисване Кемпер-дарение от гр. Зейст-Холандия, на Сдружение“Северозападна рок конференция“. Жълтият автобус се използва веднъж годишно от организаторите на Берксток за офис. Това улеснява работата на екипа на Фестивала в дъждовно време, но и в големи жеги, защото стария Форд има и собствен климатик. Сдружение“Северозападна рок конференция“ вече няколко пъти е правило ремонт на Кемпера за своя сметка. Лошото съхранение след Фестивала обаче води до ново потрошаване на буса, крадене на маркучи, кабели и умишлено рязане на ел инсталацията. Дали съветниците ще откажат да предоставят автобуса за ремонт, ще се разбере утре. Иначе останалата част от дневния ред е:

  1. Отчет за дейността на Дом за стари хора с отделение за лежащо болни – гр. Берковица за 2020 година. Проблеми, мерки и предложения за подобряване на работата.

Докладва – Ради Иванов – Директор

  1. Отчет за дейността на Дом за пълнолетни лица с деменция с. Бистрилица за 2020 година. Проблеми, мерки и предложения за подобряване на работата.

Докладва – Иван Кирилов – Директор

  1. Докладни записки

Докладват – председатели на ПК

  1. Питания, предложения и становища по обществено значими въпроси.

Вашият коментар

Follow by Email
LinkedIn
Share