ПРОБУТВАТ МИШКИ НА КЬОВЕШИ!?

Родните идиоти от Путкуратурата си мислят, че могат да ошашавят Лаура Кьовеши-румънка. Те се надяват да и пробутат свои хора в екипа на Европийската прокуратура. Кьовеши е наясно с идиотщините на Балканите. Идиотите дето пробутват, ще бъдат набутани. Ето официалното съобщение:

Главният прокурор на ЕС Лаура Кьовеши все още не е получила номинациите на страната ни за новите делегирани прокурори. На въпрос на БНР дали все пак едната номинация, която е на съдия, представлява проблем, Кьовеши отговори лаконично, че не може да коментира, преди да е видяла предложенията.

Новите номинации бяха оповестени в средата на септември – съдията от Специализирания наказателен съд Елена Попова, прокурорите от Софийската градска прокуратура Виктор Тарчев, Станислав Стойков и Анна Алексова и заместник-ръководителите на окръжните прокуратури на Перник Анита Джамалова и на Кюстендил Ивайло Илиев.

Пред комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент Кьовеши подчерта, че европейската прокуратура има недостиг на финанси и на човешки ресурси. Тя съобщи, че прокуратурата е поискала още 16,5 милиона евро и допълнително 100 души персонал за 2022 година.  

Вашият коментар

Follow by Email
LinkedIn
Share